Palvelut

Parturi-kampaamopalvelut joita tällä hetkellä on saatavilla:

  • hiustenleikkaukset sisältäen lyhyen hiuspohjanhieronnan
  • parranmuotoilu
  • ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu
  • permanenttikäsittelyt lyhyeen tai puolipitkään hiukseen
  • fönkampaukset sekä kampaukset valmiiseen rullapohjaan

 

Hiustenleikkaukset voidaan toteuttaa istuville tai makuulla oleville asiakkaille. Mikäli sängyssä olevaa asiakasta on käänneltävä palvelun välillä, tällöin tarvitsen  asianosaavan avustajan tuekseni.  Näin asiakas kokee palvelutilanteen turvalliseksi.

Kulmien muotoilu tehdään nyppimällä tai kulmakarvakoneella ajaen. Kulmien sekä ripsien värjääminen tehdään tuoksullisilla kulmaväreillä. Mainitsethan jos värjääminen on aikaisemmin kirveltänyt tai kuumottanut, silloin voi olla kyse allergiasta eikä värjäystä kannata tehdä.

Permanenttikäsittelyt tehdään tuoksuttomilla aineilla, mutta permanenttiaineiden raaka-aineena oleva ammoniakki on vahvan tuoksuinen.  Pesut ja huuhtelut tehdään mukanani tulevalla irtoaltaalla. Allas tarvitsee paikan läheltä suihkun/bideen sekä viemärin, johon huuhteluvesi valuu. Esimerkiksi wc-tilat toimivat hyvin. Asiakas istuu tavallisella tuolilla.

Kampauksia voi tehdä föönaten tai valmiiksi kuivuneeseen rullapohjaan. Liikkuvan parturi-kampaajan tarvikkeisiin ei mahdu kuivaajaa, joten rullien kuivaaminen föönilla on hidasta, eikä tällöin kampauksesta saa kestävää.